• DOLAR
  • EURO
  • ALTIN
  • BIST
Minik öğrenciler Köy Yaşam Merkezi’nde eğitime başladı

Minik öğrenciler Köy Yaşam Merkezi’nde eğitime başladı

Sandıklı ilçesine bağlı Ekinhisar köyünde minik öğrenciler için oluşturulan Köy Yaşam Merkezi hizmet vermeye başladı. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Gönen Ekinhisar Köy Yaşam Merkezinde eğitime başlayan okul öncesi öğrencileri ziyaret ederek eğitim öğretim materyallerini teslim etti. Köy Yaşam Merkezlerinin Ekinhisar ile beraber, Hırka, Karacaören ve Kızılca köylerinde de hizmet vermeye başladığı belirtildi. Okul […]

Sandıklı ilçesine bağlı Ekinhisar köyünde minik öğrenciler için oluşturulan Köy Yaşam Merkezi hizmet vermeye başladı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Gönen Ekinhisar Köy Yaşam Merkezinde eğitime başlayan okul öncesi öğrencileri ziyaret ederek eğitim öğretim materyallerini teslim etti.

Köy Yaşam Merkezlerinin Ekinhisar ile beraber, Hırka, Karacaören ve Kızılca köylerinde de hizmet vermeye başladığı belirtildi.

Okul öncesi eğitimin önemine değinen Şube Müdürü Gönen; “Milli Eğitim Bakanlığımız, yıllardır kapalı olan köy okullarımızın yeniden açılması için “Köy Yaşam Merkezleri Projesi” adıyla önemli bir adım atmıstır. Biz de ilçemizde Ekinhisar, Karacaören, Kızılca ve Hırka Köylerimizdeki okullarımızı yeniden açarak vatandaşlarımızın ve öğrencilerimizin hizmetine sunmuş bulunuyoruz. Üç Köy Yaşam Merkezimizin bünyesinde ilkokul ve ana sınıflarını, Ekinhisar Köy Yaşam Merkezimizde ise şimdilik okul öncesi sınıfımızı açmış bulunuyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımız köy yaşam merkezlerimizin onarım, kırtasiye ve teknolojik malzemelerini karşılamıştır. Önümüzdeki günlerde Sandıklı Halk Eğitimi Merkezimizin öncülüğünde köy yaşam merkezlerimizde yetişkinlere yönelik geniş bir kurs programını da başlatmak için çabalarımız devam ediyor. Ekinhisar köyünde oluşturulan Köy Yaşam Merkezi’mizde minik öğrencilerin eğitime başlaması bizleri son derece mutlu etti. En yakın zamanda Köy Yaşam Merkezimizde, yetişkinlere yönelik Halk Eğitim Merkezince kursların açılması için de çalışmalarımız yapılıyor. Yaşam Merkezimizin ısınmasında katkı sağlayan köy muhtarı Mustafa Bulut ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
reklam
  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM